طراحی و ساخت قالب فلزی بتن

داربست مثلثی چیست؟

مقالات
بازدید: 741

نحوه اجرای قالب بندی بتن

مقالات
بازدید: 1688

انواع قالب فلزی بتن

مقالات
بازدید: 746

ابعاد قالب فلزی بتن

مقالات
بازدید: 1122

طراحی و ساخت قالب فلزی بتن

مقالات
بازدید: 1589

انواع جک سقفی

مقالات
بازدید: 936

طراحی و ساخت قالب فلزی بتن

 
ساخت قالب فلزی بتنی، کاری بسیار دقیق و با ظرافت است. بسیار مهم است که قالب ها دارای استحکام و مقاومت کافی باشند. ویژگی هایی که قالب های بتن با کیفیت دارند این است که  دچار تابیدگی نمی شوند، فشاری که به آنها وارد می شود را به خوبی تحمل  می کنند، باید درزبندی شده باشند تا شیره ی بتن از آنها خارج نشود، مشتری های قبلی که از این نمونه قالب بتن استفاده کرده اند راضی باشند.
 

مراحل ساخت قالب بتنی

برشکاری قالب

مرحله ی اول ساخت قالب فلزی بتن برشکاری است. در این مرحله دور قالب دور تا دور برش داده می شود. برش ورق ها به این صورت است که بر اساس سایز قالب داخل دستگاه گیوتین قرار ده ده می شود و پانچ می شود.
 

پانچ تسمه های قالب فلزی

بعد از برشکاری باید تسمه ها را با استفاده از دستگاه پانچ کرد. این پانچ ها نیازمند دقت بسیار بالا می باشد زیرا در صورت اشتباه، کل قالب بندی دچار مشکل می شود. شکل پانچ تسمه ها می توانند به شکل های دایره، مستطیل، گل، لوبیایی یا ستاره ای باشد.
 

مونتاژ قالب بتن

 در این مرحله ورق کف و تسمه ها توسط جوش قوسی به یکدیگر متصل می شوند. جوشکاری با قوس الکترونیکی دقت بالایی می خواهد و به عنوان مهمترین بخش ساخت قالب بتن فلزی بسیار مهم است. نوع جوشکاری که از آن برای جوش دادن قالب بتن استفاده می شود، نوعی جوشکاری است که در آن از قوس الکترونیکی به عنوان منبع حرارت استفاده می شود. دلیل استفاده از این نوع جوشکاری مزایایی است که در زیر به آن اشاره می کنیم :
این نوع  جوشکاری برای قسمت هایی از سازه است، که محدودیت دسترسی دارند مناسب است.
جوشکاری قوسی برای فولادهای ساده و آلیاژی که امکان جوشکاری با این فرایند را دارا هستند، بازه وسیعی دارند.
 
 
 

جوشکاری قالب با استفاده از تکنولوژی جوش CO2

جوشکاری قالب بتن با CO2  بسیار مقاوم تر است و  تا عمق قطعه را جوش می دهد.
در موقع استفاده از این گاز برای ثبات قوس و پیشگیری از بد فرم شدن آن ، از الکترودهای روپوش شده یا تنه کار استفاده می کنند. از دیگر مزایای استفاده از جوشکاری با CO2  در پروسه س ساخت قالب فلزی بتن، عدم نیاز به تمیز کردن مواد زائد و در نتیجه بالا رفتن سرعت جوشکاری است. در صورت شکستن نقاط جوش، قالب و تسمه ها تغییر شکل نمی دهند و از هم جدا نمی شوند.  استفاده از جوشکاری Co2 در پروسه ی ساخت قالب بتن فلزی باعث می شود که قالب بتن، عمر طولانی تری داشته باشد و در پروژه ها ی مختلف به دفعات زیاد استفاده شود.
 
 

بررسی و کنترل کیفیت

در قسمت کنترل کیفیت دو مسئله ی جوش و کیفیت قرار گرفتن تسمه روی سازه بررسی می شود. علاوه بر آن شکل ظاهری قالب بتن نیز بررسی می شود.
 

رنگ کردن و ایجاد پوشش برای قالب

رنگ کاری قالب بتن فلزی، علاوه بر جلوگیری از زنگ زدگی یا اکسید شدن، ظاهر آراسته ای نیز به آن می دهد.
 
بازدید: 1589تاریخ انتشار : 1400/01/15

    تماس با واحد فروش ارتباط از طریق واتس آپ